داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری از کدام جریان‌های سیاسی هستند؟ وزیر کشور: ۸۰ نفر از مراجعین موفق به ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری شدند چه کسانی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند؟ ماجرای خبر درگذشت «اسماء اسد» همسر بشار اسد چیست؟ قاضی‌زاده هاشمی: دیوار میان مردم و دولت را بر میدارم + فیلم مهرداد بذرپاش: وقت کم است | اقدامات شهید رئیسی را ادامه می‌دهم + فیلم محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نکرد آخوندی: من نگران ایرانم + فیلم قالیباف: اگر معتقد نبودم مشکلات قابل حل هستند هرگز وارد عرصۀ رقابت نمی‌شدم + فیلم وزیر خارجه اسبق بوسنی و هرزگوین در منزل شهید امیرعبداللهیان سخنگوی ستاد انتخابات: تاکنون ثبت نام ۲۲ نفر قطعی شده است (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نمی شود بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) به کدام کاندیدای رییس جمهوری رای دهیم؟ علت غیبت حسن روحانی در چند جلسه عمومی اخیر مشخص شد عبدالناصر همتی کیست؟ + جزئیات و زندگینامه باقری: ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است سید حسن خمینی: امام خمینی (ره) روح استقامت و پایداری را به ملت‌ها داد آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد رژیم صهیونیستی حومه حلب را بمباران کرد نتانیاهو: جنگ غزه ادامه خواهد داشت
سرخط خبرها

دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل درباره جرایم احتمالی در افغانستان تاکید کرد

  • کد خبر: ۱۱۳۰۹۹
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل درباره جرایم احتمالی در افغانستان تاکید کرد
کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل خود درباره جرایم بین‌المللی که ممکن است در افغانستان رخ داده باشد، ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «میچل باچله» کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: تحقیقات بر اساس چارچوب داخلی دیوان کیفری بین‌الملل ادامه خواهد یافت.

پنجاهمین جلسه حقوق بشر سازمان ملل ۱۳ ژوئن آغاز شده و تا هشتم ژوئیه ادامه دارد.

باچله همچنین گفت: ما نمی‌توانیم مردم افغانستان را فراموش کنیم. راه رسیدن به یک افغانستان صلح‌آمیز و با شکوه را نمی‌توان بدون اقدامات سازنده و مداوم از سوی مقام‌های دوفاکتو، بدون حمایت جامعه بین‌الملل و بدون حضور معنادار تمامی اقشار جامعه و سیاسیون این کشور و همچنین زنان و دختران پیمود.

سیمرا حمیدی، فعال عفو بین‌الملل در جنوب آسیا نیز نگرانی‌های خود را درباره تداوم استفاده از اقدامات سرکوبگرانه در افغانستان ابراز داشت و افزود: مقام‌های دوفاکتوی طالبان به استفاده از اقدامات سرکوبگرانه خود با پیامدهای مخربی که بر مردم کشور افغانستان می‌گذارد، ادامه می‌دهند. آنها آزادی بیان، برگزاری تجمعات و حق زندگی مردم را از آنها می‌گیرند. این روند تاثیری مخرب بر زندگی و حقوق زنان و دختران افغانستان دارد.

شهرزاد اکبر، رئیس سابق کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان نیز گفت: حقوق زنان فقط مربوط به مساله حقوق بشر نیست. این یک مساله مربوط به امنیت ملی، منطقه‌ای و جهانی است که جهان باید به آن پاسخ دهد و راهی درست برایش بیابد.

فرستادگان ترکیه، عربستان، اتحادیه اروپا و جامعه بین‌الملل در این نشست نیز خوستار کمک‌های بیشتر برای افغانستان به منظور اجتناب از بحران گرسنگی در این کشور شدند.

نماینده ترکیه گفت: هنوز قحطی بزرگ و خطرناک و فروپاشی کامل سیستم در افغانستان وجود دارد.

این اظهارنظر در حالی مطرح شد که بسیاری از سازمان‌های حقوق بشری نگرانی خود را بابت اوضاع بشری در این کشور جنگ‌زده ابراز کرده‌اند؛ با این حال، طالبان افغانستان به صورت مداوم نقض حقوق بشر در این کشور را رد می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->